Smokki tai tumma puku keuruu


smokki tai tumma puku keuruu

Kun pukukoodi on tumma puku tai smokki, nainen pukeutuu iltapukuun, joka pituudeltaan maksimissaan on jalkapöydän pälle, nilkkamittainen tai balleriinamittainen. Myös lyhyt puku käy muodin ja tilaisuuden luonteen niin salliessa. Mitä tarkoittaa tumma puku kutsussa? Lyhyt pikkumusta on oikein hyvä iloisissa smokkijuhlissa.

Pukukoodien selitykset näin pukeudut oikein Kun pukukoodina on frakki, nainen pukeutuu. (Pukukoodi: tumma puku) Keskustelu Anna Näin tulkitset pukeutumiskoodeja oikein Kutsussa pukeutumiskoodi juhlapuku ja tumma puku Naiset Mekko tai vastaava kevyt hame-toppiyhdistelmä, joka on yli tai alle polven.

.

Smokki tai tumma puku keuruu

Smokki tai tumma puku keuruu

Kun kutsussa lukee tumma puku, on pikkumusta silloin käypä klassikkovaate. Varsinkin jos kutsussa mainitaan asuksi Black Tie on turvallisempaa pukeutua täysin etiketin mukaisesti. Smokkia voi myös ottaa erivärisenä kuin musta, tummansininen on erittäin suosittu väri, varsinkin häjuhliin. Myös polviin asti ulottuva, juhlava pikkumusta käy. Mustat, siniset ja harmaat puvut ovat hyvin yleisiä häpukuja. Miehet Tumma puku, hillitty ja laadukas solmio tai solmuke. Sähköposti, sähköposti (digi postiosoite Maistraatinportti 1 00015 otavamedia, käyttäytymiseen perustuva mainonta, mediatiedot. Alla käytetän usein korsettia tai muotoilevaa alusvaatetta.

Varaa aika ja tervetuloa sovittamaan. Smokki tai iltapuku, milloin Klo.00 jälkeen. Ohutpohjaiset, hyvin kiillotetut mustat nahkakengät. Viralliset pukeutumiskoodit (kello 18:n jälkeen alkavat tilaisuudet). Smokissa on näyttävä, satiinista tai silkistä valmistettu kaulus. Hyvin pitkälti juhliesi teema ja juhlallisuuden aste on paras keino opastamaan oikeaan sulhasen vaatetuksen valintaan. Morsiamen pukeutuminen: pitkä häpuku tai juhlapuku häsmokki, smokki, smokki on myös muodollinen juhla-asu, mutta paljon rennompi kuin frakki. Puvun kanssa voi käyttä kravattia tai solmuketta ja värikkäitä taskuliinoja.

Asiakaspalvelu, digipalvelut (09) 156 6227, painettu lehti (09) 156 665, avoinna mape 817. Kutsussa lukee: Casual, mies: Siisti vapaa-ajan asu esimerkiksi suorat housut, neule tai kauluksellinen paita. Taskukelloa voidaan käyttä, mutta silloin pitä valita liivimalli, jossa tasku kellolle. Tyyli Juhlava mutta rennompi kuin frakki. Frakki on aina musta ja asusteet valkoisia, älä lähde tuomaan frakkiin väriä erilaisilla solmukkeilla tai taskuliinoilla, vaan ota silloin smokki tai puku. Vältä tätä yleistä virhettä! Avokkaat tai sandaletit, pieni käsilaukku tai clutch. Nainen: Yleensä tummahko jakkupuku. Naiset Hihallinen leninki tai jakkupuku yli tai alle polven. Vaikka frakki ei välttämättä muualla maailmassa ole häasu, Suomessa se on hyvin yleistä.

Smokki tai tumma puku keuruu

Kutsussa lukee: Smart Casual tai City Dress. Mies: smokki tai tumma puku keuruu Esimerkiksi arkipuku, puku ilman solmiota, yhdistepuku ja kauluspaita. Jos ranteessa pitä kello olla, sen tulee olla malliltaan hyvin hillitty ja kellotaulultaan pelkistetty juhlakello. Nainen: Siisti vaatetus, esimerkiksi yksiosainen mekko tai siisti housupuku. Musta smokki ei ole niin tiukkasäntöinen kuin frakki, mutta on silti muodollinen ja juhlava, joka tekee siitä erinomaisen häasun sulhaselle. Tämä on katkelma jutusta Tunnetko jo kello kuuden sännön?, joka ilmestyi Annassa 21/2013. Elokuvista tuttu valkoinen smokki on yleisempi trooppisilla alueille, missä sen päasiallinen käyttöpaikka on, mutta Suomessakin sitä näkee joskus.

PÄIVÄN AJAN BORDELLI PUKU LÄHELLÄ VANTAA

Smokki tai tumma puku keuruu

Lue myös: Näin saat hyvän omantunnon kaapin helposti. Ohutpohjaiset, hyvin kiillotetut, mustat pintanahkakengät. Kaksirivisen takin kanssa ei vyöliiviä tarvita, sillä se ei takin alta näy. Smokki sopii myös paremmin juhlimiseen kuin frakki. Esimerkiksi naisen tulisi pukeutua pitkän iltapukuun vain silloin, kun miehellä on smokki tai frakki. Vyöliivi peittä vyötärön ja tekee asukokonaisuudesta täydellisen. Kutsussa lukee: Frakki tai juhlapuku.

Pitkä saattajat puku sisään lohja

Paidan kaulus voi olla malliltaan pystykaulus (wing collar) tai taitettava (turndown). Syntymäpäivät tai rennommat työbileet. Muista, että juhlamekko voi kuitenkin olla myös värikäs. Valitse frakki jos haluat muodolliset hät. Näin solmukkeen ilmeeseen saa persoonallista näköä. Tyyli Tumma puku ei tarkoita sitä, että naisen asun pitäisi olla tumma. Housut: Housut ovat samanväriset kuin takki, siis yleensä mustat. Lue myös: Juhlaetiketti isäntäväelle ja vieraille Lue tapakouluttajan ohjeet.